Servicii

Home / Servicii
Design de proiect

Design de proiect 3D


Acest serviciu este un proiect de design profesional al fatadei casei pentru a stabili un stil unic de decor arhitectural dupa nevoile, gustul si bugetul dumneavoastra. Este un serviciu contra cost al carui scop este sa ajute clientul la vizualizarea viitorului aspect arhitectural al casei sale.
Doar o idee din cap sau chiar o fotografie din revista nu sunt de ajuns. Trebuie sa intelegeti ce sa faceti, cum sa faceti, daca s-ar potrivi casei dumneavoastra si cat va costa. Este foarte important ca toti participantii la proiect – dumneavoastra, maistorul, muncitorii - sa inteleaga problema in acelasi mod.

Aceasta claritate in planurile dumneavoastra este facuta printr-o simulare de design bine conceputa, iar avantajele sale sunt multiple: vizualizarea din timp a efectului estetic produs de ornamentele decorative, modificarea elementelor care nu sunt pe plac, un necesar precis al cantitatilor si dimensiunilor ornamentelor, o schita de montaj pentru echipa de montatori.

De asemenea va ajuta sa evitati costurile inutile pentru materiale si munca. In acelasi timp, costul sau este mult mai mic decat reprelucrarea.
Pasii care trebuie urmati pentru simularea de design sunt:
 1. Ne trimiteti pe adresa de e-mail poze cu casa/ cladirea pentru a sti cum arata ea in prezent sau/si planurile de fatada ale casei (in cazul in care nu este inca construita). Avem nevoie de cotele estimative ale casei (lungime, latime, inaltime, numar etaje, goluri de geamuri, etc.);
 2. Odata primite aceste informatii, o sa va transmitem un catalog cu mai multe stiluri arhitecturale de fatade pentru inspiratie (care au elemente decorative) din care trebuie sa alegeti 3-5 case, care va plac. In functie de alegerile dumneavoastra incercam sa va cunoastem mai bine, sa ne dam seama in ce stil arhitectural doriti elementele decorative, cat de complexe doriti elementele etc.;
 3. De indata ce ati ales si transmis catre noi casele care va plac, o sa va facem o estimare de buget;
 4. Ulterior, dupa achitarea unui avans din costul profilelor decorative, arhitectul incepe lucrul la simularea 3D;
 5. Dupa definivarea simularii 3D (proces care dureaza aproximativ 2-3 saptamani) se face un calcul exact al costului profilelor decorative (in functie de modelele finale agreate de beneficiar);
 6. Urmeaza producerea elementelor decorative personalizate (intre 5 - 45 de zile lucratoare, depinde de complexitate);
 7. Separat, daca se doreste, intocmim si oferta pentru montajul elementelor decorative.

Doar o idee din cap sau chiar o fotografie din revista nu sunt de ajuns.
Trebuie sa intelegeti ce sa faceti, cum sa faceti, daca s-ar potrivi casei dumneavoastra si cat va costa.
Este foarte important ca toti participantii la proiect - dumneavoastra, maistorul, muncitorii - sa inteleaga problema in acelasi mod.
Aceasta claritate in planurile dumneavoastra este facuta printr-o simulare de design bine conceputa, iar avantajele sale sunt multiple: vizualizarea din timp a efectului estetic produs de ornamentele decorative, modificarea elementelor care nu sunt pe plac, un necesar precis al cantitatilor si dimensiunilor ornamentelor, o schita de montaj pentru echipa de montatori.

De asemenea va ajuta sa evitati costurile inutile pentru materiale si munca. In acelasi timp, costul sau este mult mai mic decat reprelucrarea.


Intalnirea la santier cu un specialist


Alegerea viitorului furnizor de decoratiuni de fatada nu este o sarcina usoara!

Noi credem ca nici un material de text (publicitate = lauda), nu poate inlocui comunicarea personala cu un specialist care va conduce proiectul la un rezultat fericit.
Intalnire cu un specialist
De aceea stiind ca majoritatea clientilor nostri sunt foarte ocupati, noi, desigur, oferim un serviciu traditional - "Intalnirea la santier cu un specialist".

Acesta va deveni consultantul dumneavoastra si se va ocupa de toate detaliile proiectului, incepand cu masuratori si pana la finalizarea lucrarilor de montare a ornamentelor pe casa dumneavoastra. Acest serviciu este contra cost si se calculeaza in functie de: costul deplasarii spre dumneavoastra + serviciul de consultanta tarifat pe ora.
Ce va puteti astepta de la sosirea managerului de
proiect pentru dumneavoastra?
Specialistul nostru de proiect va sta la dispozitie cu urmatoarele:
 • va aduce mostre de produse si un portofoliu extins care va va familiariza cu proiecte deja finalizate;
 • va vorbi in detaliu despre toate etapele de colaborare;
 • va impartasi cu dumneavoastra informatiile acumulate de-a lungul timpului;
 • va poate ghida cu usurinta si va poate da raspunsurile la intrebarile tehnice care apar invitabil in cadrul unui santier;
 • experienta acestuia in constructii si design va poate ajuta sa eficientizati costurile intregii lucrari si sa ajungeti la rezultatul final dorit;
 • va fotografia casa si va face masuratorile necesare proiectului de design;
 • va face o cerere cu dumneavoastra pentru un proiect de design si/sau un calcul preliminar al costului de fabricare a produselor pentru a se stabili un buget; prezenta lui pe santier nu include serviciul de realizare proiect design; acesta se va calcula si tarifa separat;
 • va ofera recomandari in legatura cu modelele de ornamente din polistiren, care se potrivesc cel mai bine si propune solutii tehnice de montaj;
 • va sta la dispozitia dumneavoastra pe toata durata colaborarii pentru orice alte intrebari pe care le aveti legate de proiect.

Daca nu doriti consultanta la santier, oricand ne puteti transmite poze cu casa dumneavoastra pe adresa de e-mail, impreuna cu dimensiunile aferente si colegii nostri va transmit recomandari de produse si preturile aferente lor. 

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa punem in practica cele mai frumoase idei de design cu ornamentele noastre din polistiren!